Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Hagymás burgonya Jucustól
2010.11.17

Kép Hozzávalók 4 személyre 1 kg burgonya, 2 fej lilahagyma, 1 kk só, 2 ek kacsazsír, opcionálisan: tej, tejföl vagy tejszín

Elkészítés A meghámozott krumplit kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Közben az  olvasztott kacsazsírt   serpenyőbe kanalazzuk és megpirítjuk benne a kockára vágott lila hagymát, majd a puhára főtt krumplit egy villa vagy krumplitörő segítségével és egy kis tej (esetleg tejföl vagy tejszín, ami éppen kéznél van) hozzáadásával összetörjük, és a pirított hagymával lágy masszává keverjük.

 Tipp Önálló ételként fogyasztva reszelt sajttal is meghinthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.