Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Gyümölcsös Mascarpone-kehely Annától
2010.06.06

annagyum.jpgHozzávalók 2 doboz (500 g) Mascarpone sajt, 1 kg eper (vagy hasonló puha gyümölcs: málna, ribizli, szeder, őszibarack, magozott meggy), 1-2 dl natúr joghurt, cukor, tejszínhab

Elkészítés A gyümölcsöt megtisztítjuk, 2/3 részét összeturmixoljuk a  mascarponéval, a joghurttal, és annyi cukorral, hogy a krém ne legyen túlságosan édes. A megmaradt gyümölcsből néhány szemet/darabot félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágva beleforgatjuk a keverékbe. Behűtjük, tálalás előtt a tetejét tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.