Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Gesztenyetorta sütés nélkül, Jucustól
2010.11.13

Kép Hozzávalók A tésztához 1 csomag győri Zabfalatok keksz, 8 dkg olvasztott vaj

A krémhez: 1 csomag gesztenyemassza, 1 csomag vaníliás cukor, 5 dkg vaj, rum ízlés szerint

A tetejére: 2.5 dl tejszín, 1 csomag vaníliás cukor,1 csomag habfix

Elkészítés A kekszet zacskóba tesszük és húsklopfolóval nagyon apróra morzsoljuk. Közben felolvasztjuk a vajat és összekeverjük a keksszel. Egy tortaformát kibélelünk vele, jól belenyomkodjuk és betesszük a hűtőszekrénybe, hogy megszilárduljon.
A vajat a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát és a rumot. A tortaformában megkeményedett kekszre rásimítjuk a krémet és újból hűtőbe tesszük.

Tálalás előtt kemény habbá verjük a tejszínt a cukorral, a végén beletesszük a habfixet, egyenletesen a tortára kenjük és máris tálalhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.