Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Főzött, csokoládés tortakrém Katitól
2010.11.17

Kép Hozzávalók 4 személyre 50 g finomliszt, 6 tojássárgája, 170 g cukor, 5 dl tej, 10 dkg 70 %-os Lindt étcsokádé

Elkészítés A tojássárgájákat 60 g cukorral, elektromos habverő segítségével habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. A csokoládét darabokra törve egy tálba tesszük. A tejet 110 g cukorral felforraljuk és óvatosan kevergetve, apránként hozzáadjuk a tojásos keveréket. Lassú tűzön folyamatosan kevergetve, 5 percig forraljuk. Az így kapott sűrű krémet ráöntjük a csokoládéra és addig keverjük, ameddig a csokoládé teljesen fel nem olvad. A krémet letakarjuk, lehűtjük és felhasználásig hűtőszekrényben tartjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.