Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Eperragu Évától
2011.05.08

epersajat.jpgHozzávalók 4 személyre 30 dkg eper, 6-8 dkg cukor, 1 citrom reszelt héja, egy csipet fahéj, ízlés szerint citromlé

Elkészítés Az epreket alaposan megmossuk, zöldjüket levágjuk és a gyümölcsöt felszeleteljük. Egy lábosban felolvasztjuk a cukrot és ehhez adjuk az eperdarabokat. Összemelegítjük, majd hozzáadjuk a citromhéjat és fahéjat. Citromlevet csöpögtetünk rá.

Tipp Még melegen kínálhatjuk, de lehűtve is finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.