Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Enikő diós sütije
2010.06.03

Hozzávalók 6 tojás, 35 dkg darált dió, 30 dkg vaj, 55 dkg cukor, 1 cs Kép vaníliás cukor, 2-3 tk kakaópor

KépElkészítés A tojások fehérjét 30 dkg cukorral nagyon kemény habbá verjük, beleforgatunk 25 dkg darált diót, majd a masszából kiskanállal halmocskákat helyezünk a  kivajazott, kilisztezett (vagy sütőpapírral kibélelt) tepsibe, melyeket előmelegített, forró sütőben gyorsan szárazra sütünk. A tojások sárgáját simára-habosra keverjük 25 dkg cukorral, 30 dkg vajjal, valamint a vaníliás cukorral és a kakaóval. A sült lapocskákat ezzel a krémmel ragasztjuk össze úgy, hogy lapos oldaluk kifelé kerüljön. A sütemények oldalát 10 dkg darált, pörkölt dióban forgatjuk meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.