Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Diós céklasaláta Maritól
2010.11.08

Kép Hozzávalók 4 személyre Mérettől függően 3-4 cékla, kb. 10 dkg dióbél, majonéz, só

Elkészítés A céklát megmossuk, sós vízben héjastól puhára főzzük (kuktában kb. 40 perc). Meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük, belekeverjük a durvára vágott diót, annyi majonézt, hogy "jól csússzon", és egy csipetnyi sót. Lehűtve tálaljuk.

Tipp Ízlés szerint zúzott fokhagymát is keverhetünk hozzá, de anélkül is nagyon jó.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.