Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csalamádé Magditól
2011.07.19

csalamade.jpg Hozzávalók 1 közepes fej káposzta, 4 zöldpaprika, 2 kígyóuborka, 4-5 fej vöröshagyma, 4 kk só, 1 kk örölt köménymag, ecetes-cukros salátalé

Elkészítés A káposztát, uborkát, a megtisztított vöröshagymát, a kimagozott és kicsumázott paprikát nagyon vékonyra gyaluljuk, megsózzuk és állni hagyjuk kb fél órát. Ezután kinyomkodjuk, belekeverjük a köményt és ecetes-cukros módon  salátavével leöntjük.Zárt dobozban hűtőbe tesszük és összeérleljük.
Salátalé: 1 rész 10 %-os ecet, 5 rész víz, 1 mk só, kb. 2-3 ek porcukor, ízlés szerint.

Tipp Ne legyen túl savanyú, mert az nem jó a gyomornak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.