Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Banános piskóta Viktortól
2011.04.15

bantort.jpgHozzávalók 3 tojás, 1,5 tejfölöspohárnyi (tp) kristálycukor, 2 tp liszt, 3/4 tp olaj, 3/4 tp tejföl, vagy kefír, vagy natúr joghurt, 1 cs sütőpor, 3 banán

Elkészítés A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a masszához hozzáadjuk a többi összetevőt. Csomómentesre keverjük, sütőpapírral bélelt 16 cm-es tortaformába öntjük. Először 200 fokon sütjük 15 percig, majd 180 fokon 25-30 percig. Közben a banánokat egyforma vastag szeletekre vágjuk és a sütés megkezdése után 5-10 perccel rendezzük el a tészta tetején (így nem süllyednek bele a tésztába).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.