Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Ananászos karaj Ákostól
2010.06.14

Kép Hozzávalók 4 személyre 4 szelet kiklopfolt hosszúkaraj csont nélkül, 4 ek tejföl, 4 szelet ananász(befőtt), 4 szem magozott meggy(befőtt), 16 dkg reszelt sajt, késhegynyi szerecsendió, 2 ek. liszt, fél dl olaj az elősütéshez, só, bors ízlés szerint

Elkészítés Az előkészített karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és serpenyőben forró  olajon anada.jpeghirtelen aranybarnára sütjük. Egy kivajazott jénaiba tesszük a húsokat és mindegyiket gazdagon megkenjük tejföllel. A szeletek közepére tesszük az ananászkarikákat, azok közepébe pedig egy kimagozott meggyszemet illesztünk. Vastagon megszórjuk  a  sajttal, a tetejére szerecsendiót reszelünk (óvatosan, mert nagyon intenzív íze van). A tepsit fóliával betakarjuk, 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd a fóliát levéve a sajt tetejét pirosra sütjük. A legfinomabb krumplipürével, de illik hozzá a párolt rizs is.

Tipp Csinálhatjuk csirkemellből is,  ananász helyett körtével vagy almával is finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.