Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Olvasóink ajánlják

Cikkek

Káposztás falatkák Hermintől

2010.12.31

Kép Egyszerű, olcsó, ízletes sör- vagy borkorcsolya. A káposztareszeléssel ugyan el kell bíbelődni egy kicsit, de ez esetben megéri.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Forró gyümölcsös borkoktél Lukréciától

2010.12.30

Kép A forralt bor gyümölcsös változata:  hűvös, őszi esték, fagyos, téli délutánok, párás, tavaszi hajnalok és csillagfényes, nyári éjszakák bódító itala lehet.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Waldorf saláta nektarinnal, Katától

2010.12.12

Kép Először 1893-ban készült ez a saláta New Yorkban: a Hotel Waldorf Astoria éttermének főszakácsa  kockára vágott almát és zellert tálalt majonézzel (a pirított dió csak később került a receptbe). Most  ennek a világszerte ismert, könnyű és megunhatatlan salátának egyik gyümölcsös receptváltozatát adjuk közre.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Csokoládés barrette krémsajttal márványozva Katitól

2010.11.17

Kép Kati szerint ez a különlegesség akár egy ünnepi asztal dísze is lehet. És valóban, a karácsonyi vacsora desszertjének is beillik, próbáljuk ki.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Főzött, csokoládés tortakrém Katitól

2010.11.17

Kép Ez a csokikrém habkönnyű, de az íze és a színe mégis karakteres. Minden piskótához ajánljuk, de akár palacsintát is megtölthetünk vele. Mennyei!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Hagymás burgonya Jucustól

2010.11.17

Kép Jucus hagymás burgonya receptje nem a diétás  köretek közé tartozik, de szívből ajánljuk: sültek mellé kiváló, vagy  akár egy nagy tál saláta mellé is fogyaszthatjuk.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Cous-cous à-la Tibi

2010.11.17

Kép Tibi  informatikushoz illő alapossággal, kiváló ízléssel, gazdag fantáziával és jó minőségű alapanyagok felhasználásával készíti el ezt a remekbe szabott fogást családja és vendégeik számára. Próbáljuk ki, megéri!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Majonézes céklasaláta Jucustól

2010.11.13

Kép Ezzel az egyszerű, ám nagyon ízletes salátával Jucus barátnőnk sült kacsacomb, sült alma és hagymás burgonya kíséretében kínált meg minket egy őszi vacsora alkalmával. Készítsük el ezt a kombinációt. Nem fogjuk megbánni - többek között azért sem, mert nagyon jól csúszik rá a vörösbor!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Sült alma Jucustól

2010.11.13

Kép A sült alma nem csak desszertként kiváló: a főfogás része is lehet. Elönye, hogy nagyon egyszerű az elkészítése és még a gyomrunkat sem terheljük meg vele.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

Sós, pirított dió Jucustól

2010.11.13

Kép Amikor ezt a sós csemegét készítjük, már sütés közben elkezdődik a varázslat, mert a piruló dió illata bejárja a lakást és alig várjuk, hogy elkészüljön.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Olvasóink ajánlják | Hozzászólások: 0

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »