Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.11.18
Lilla barátnőnk egy nyári napon kínált meg ezzel az üdítően pikáns levessel, melyet más évszakokban is érdemes kipróbálni. Mutatós, mégis nagyon egyszerű elkészíteni. Legfontosabb tanácsa: ne sajnáljuk belőle a kaprot!
2011.09.16
A rácponty eredetileg sütőben készülő egytálétel, melyben együtt sülnek a rétegezett zöldségek a hallal. Magdi azonban külön-külön készíti el az egészben sült halat, a lecsót és a sült burgonyát, véleménye szerint így ropogósabb marad a hal és a tálalás is egyszerűbb. Higgyünk neki, kiváló háziasszony!
2011.09.16
Gyors és vendégvárásra is kiváló, mert előkészíthető, és már csak sütni kell, időre tálalható ez a frissen sült, fűszeres csirkecomb.
2011.09.16
Igazi bográcsozós étel, hajdú-bihari pásztorok hagyományos fogása. A hat személyre megadott mennyiségek természetesen igény szerint növelhetők. M. Laci receptje alapján készítve biztos siker!
2011.08.31
Azon szerencsések közé tartozunk, akik nyaranta abban a kivételes kegyben részesülnek, hogy Emil marhapörköltjéből bőségesen belakhatnak. Most közzétesszük a receptjét, hogy mások is kipróbálhassák.
2011.08.01
Klasszikus sütés nélküli édesség. Vékonyra szeletelve igen jól mutat, és úgyszólván biztos sikert arat az asztalnál. Hajni készítette el és adta meg a receptjét - mi pedig lefényképeztük és megettük!
2011.07.27
Emőke remekül süt-főz; ezúttal sütött. Omlós, kakaós teasüteménye igazán élményszámba ment, ezért itt is közreadjuk a receptjét.
2011.07.19
Igazi nyári savanyúság, jó sokat csinálhatunk belőle és a hűtőben, lezárt dobozban tárolva hosszú ideig eltarthatjuk.
2011.06.29
Rendkívül finom túrós sütemény és nem is nagyon bonyolult az elkészítése, bár a lapok sütéséhez kell egy pici tapasztalat. Azt viszont könnyen megszerezhetjük, mert a család követelni fogja a repetát!