Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Slambuc M. Lacitól
2011.09.16

slambuc-m.-lacitol.jpgHozzávalók 6 személyre 4 db közepes vöröshagyma, 15 dkg füstölt szalonna, 2 kg burgonya, 2 szál füstölt szárazkolbász, 2 szál lángolt kolbász, 30 dkg tarhonya, 1-2 ek olaj, 2 ek őrölt pirospaprika, só, bors

Elkészítés A szalonnát felkockázzuk és az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymákat és üvegesedésig sütjük. Ekkor rádobjuk a meghámozott és felkockázott burgonyákat, hozzákeverjük a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és felengejük annyi vízzel, hogy egy-két ujjnyira ellepje.10 perc múlva belekarikázzuk a kolbászokat is. Amikor a burgonya már puha, hozzáadjuk a tarhonyát, lefedjük és lassú tűzön tovább melegítjük, hogy a tarhonya is megpuhulhasson. A főzőlevet pótolhatjuk, ha szükséges, de a kész étel ne legyen túl lucskos.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.