Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Horpácsi sertéskaraj
2011.03.03

Kép Hozzávalók 4 személyre 60 dkg sertéskaraj, 30 dkg füstölt kolbász, 1 dl olaj, 1 fej vöröshagyma, 8 dkg füstölt szalonna, 12 dkg zöldpaprika, 4 dkg liszt, 2 dl tejföl, pirospaprika, só

Elkészítés A karajból nyolc egyforma  szeletet vágunk, megsózzuk és forró olajban elősütjük. A sütésből visszamaradt olajban Kép finomra vágott hagymát pirítunk, meghintjük pirospaprikával és azonnal felengedjük kevés hideg vízzel. Amikor felforrt, megsózzuk, beletesszük az elősütött hússzeleteket. Tetejére szalonnaszeleteket, karikákra vágott kolbászt és néhány szelet zöldpaprikát  teszünk, majd fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzáöntjük a liszttel  csomómentesre kevert tejfölt és még egyszer felforraljuk.

Tipp Galuskával tálaljuk.

A recept forrása

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.