Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Óvári csirkemell
2013.08.08

ovari-csirkemell--003.jpg

Hozzávalók 4 személyre 2 db filézett csirkemell szeletekre vágva, 20 dkg sonka, 40 dkg gomba, 15-20 dkg reszelt sajt, só, bors, 2+2 ek olaj

Elkészítés A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, serpenyőben kevés olajon mindkét oldalukat megpirítjuk, madj lefedve kb. 15 perc alatt puhára pároljuk.

Míg a csirke sül, a megtisztított gombát felszeleteljük és egy másik serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, lefedve puhára fűzzük, a levét elpároljuk.

Összeállítás A csirkemellszeleteket kiolajozott tűzálló tálba rendezzük, mindegyikre ráfektetünk egy-egy szelet sonkát. A párolt gombát a szeletekre halmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Forrón, vegyes körettel tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.