Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Makói rántott csirkemell
2011.05.08

makoi-csirke-rantva.jpgHozzávalók 4 főre 2 csontozott közepes csirkemell felszeletelve, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 tojás, ízlés szerint só, pici reszelt szerecsendió, liszt és zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj a sütéshez

Elkészítés A csirkemellszeleteket besózzuk, fél óráig állni hagyjuk. Ezalatt a vöröshagymát megtisztítjuk, lereszeljük és hozzáadjuk a felvert tojásokhoz. Ízesítjük a zúzott fokhagymával és szerecsendiót reszelünk bele.

A csirkemellszeleteket a következő módon ( a szokásostól eltérően) panírozzuk: először lisztbe forgatjuk, majd a hagymás tojásba mártojuk, ezután ismét a lisztbe és megint a tojásba forgatjuk, végül pedig zsemlemorzsával bundázzuk.

A panírozott szeleteket bő, forró olajban, de nem erős tűzön aranysárgára sütjük, melegen tartjuk.

Tipp Jól illik hozzá a zöldsaláta és a majonézes burgonyasaláta.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.