Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Hortobágyi húsos palacsinta
2010.08.15

Kép Hozzávalók Maradék pörkölt vagy paprikás, 2-3 dl tejföl, és annyi (cukormentes) palacsinta, amennyi a töltelék húshoz szükséges

Elkészítés A kicsontozott, ledarált pörköltöt vagy paprikást elkeverjük egy kevés tejföllel és szafttal, úgy, hogy krémszerű legyen. Ezzel megtöltjük, majd négybe hajtjuk és tepsibe rakjuk a szokásos módon elkészített palacsintákat. Tetejüket a maradék szaftból és tejfölből készített keverék felével bekenjük, majd az egészet sütőben mérsékelt hőfokon átsütjük. Ha a teteje pirulni kezd, szeleteljük, tányérokra szedjük és mindegyiket kissé meglocsoljuk a maradék meleg szaftos tejföllel. 

Tipp Ha kevesebb a töltelék, mint ahogy gondoltuk, és így esetleg megmaradt néhány palacsintánk, töltsük meg lekvárral vagy más édes töltelékkel - biztosan az is elfogy.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.