Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook

Gulyásleves
2011.02.04

Kép Hozzávalók 4 személyre 50 dkg marhalábszár, 1 nagy sárgarépa, 1 nagy fehérrépa, 1 közepes méretű zellergumó fele, 4 db közepes burgonya, 1  nagy fej vöröshagyma, 1 kk őrölt köménymag, 1-2 kk piros fűszerpaprika, só, bors, olaj

Elkészítés A vöröshagymát felkockázzuk és egy kb. 2,5 literes fazékban olajon megpirítjuk, rádobjuk a 2 cm-es kockákra vágott marhahúst, fehéredésig pirítjuk, rászórjuk a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a köménnyel és felengedjük hideg vízzel. A zöldségeket megtisztítjuk, hasábokra vágjuk és  a félpuhára főtt húshoz adjuk. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott burgonyát,  és csendes tűzön, a fazekat lefedve készre főzzük. Tálaláskor adjunk hozzá frissen készített, kifőzött csipetkét.

Tipp Fűszerezhetjük gulyáskrémmel vagy piros arannyal is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.