Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Gránátos kocka
2011.08.01

granatos-kocka.jpgHozzávalók 4 főre 1 cs száraztészta (pl. fodros kocka), 60 dkg burgonya, 8 dkg zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, só, pirospaprika, őrölt bors

Elkészítés A burgonyát héjában megfőzzük. Eközben a hagymát felkockázzuk és zsíron, serpenyőben aranybarnára sütjük. Sózzuk és egy kk pirospaprikával fűszerezzük. A hámozott burgonyákat 1 cm-es kockákra aprítjuk és a hagymához keverjük, ízlés szerint borsozzuk, sózzuk. A tésztát bő, sós vízben, kevés olajjal megfőzzük, leszűrjük, és még melegen össszekeverjük  a burgonyával.  Forrón tálaljuk.

Tipp Kiválóan illik hozzá a kovászos uborka! Vegetáriánusok olajjal is készíthetik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.