Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csirkemell, magyaros raguval
2013.04.07

magyaros-csirkemell-013.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 szelet csirkemell, 2 nagy fej vöröshagyma, 40 dkg gomba, 15 dkg bacon felkockázva, 1 db piros kaliforniai paprika, 6-8 db közepes méretű csemegeuborka, só, bors, 3 ek olaj a sütéshez

Elkészítés A csirkemelleket felszeleteljük, sóval és őrölt borssal fűszerezzük. Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk és a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük, majd fedő alatt puhára pároljuk. Míg a csirke puhul, elkészítjük a ragut: a felkockázott szalonnát és a felkarikázott hagymákat kevés olajon összesütjük, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, lefedve 10 perc alatt puhára pároljuk. Ezalatt felkockázzuk a paprikát és a csemegeuborkákat, majd hozzáadjuk a raguhoz.További 10 percig pároljuk, majd egy nagy tál közepére halmozzuk. Körben elhelyezzük a hússzeleteket, és azonnal tálaljuk.

Tipp 6-8 db sós vízben főtt, felkockázott burgonyát 2-3 dkg vajon átforgatunk, petrezselyemzölddel megszórjuk és ezt adjuk a húsos ragu mellé.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.