Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csabai csirkecomb
2012.04.08

csabai-csirkecomb-001.jpgHozzávalók 4 személyre 8 kisebb csirkecomb, 35 dkg darált sertéshús, 1 fej vöröshagyma, 2 kk őrölt pirospaprika, 1 kanál paradicsompüré, 1 kiskanál Piros Arany paprikakrém, 1 tojás, só, törött bors, majoránna, 2 ek olaj, 3 dkg vaj

Elkészítés A  csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, a húst besózzuk és egy órára félretesszük.

Míg a combok besózva pihennek, az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát és egy tálban elkeverjük a darált sertéshússal, a paprikakrémmel, az őrölt pirospaprikával, a paradicsompürével és a tojással. Fűszerezzük őrölt borssal és majoránnával. Az alaposan összedolgozott tölteléket a combok bőre alá töltjük, vigyázva arra, hogy ne szakítsuk ki a bőrt.

A töltött combokat olajjal kikent tepsibe rendezzük, tetejüket megkenjük egy kevés vajjal, és forró sütőben 30 percig először fóliával letakarva pároljuk, majd a fóliát levéve további 15- 20 perc alatt pirosra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.