Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Budapest bélszín
2011.06.21

budapest-belszin-005.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 db előre besózott bélszínszelet, 2-3 ek olaj, 10 dkg füstölt szalonna, 15 dkg libamáj, 20 dkg gomba,1 nagy fej vöröshagyma, 1 ek sűrű paradicsompüré,  2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, 15 dkg zöldborsó, só, bors, pirospaprika

Elkészítés Az  olajban hirtelen kisütjük a bélszínszeleteket, tálba szedjük, letakarjuk és melegen tartjuk.

A finomra vágott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és a paradicsompürét, felengedjük 1 dl vízzel, megsózzuk és megborsozzuk. A szalonnát  kockákra vágjuk és egy másik nagyobb serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a közepes darabokra vágott gombát, libamájat és összepároljuk. Ezt a ragut összekeverjük a korábban megpárolt hagymával, jól összerázzuk, majd az egészet felforraljuk.

A bélszínszeleteket tálra rendezzük és ráhalmozzuk a ragut. A tetejére kerül az előzőleg megpárolt zöldborsó.

Tipp Tegyünk még mellé paradicsom- és zöldpaprika karikákat is. Párolt rizs kiválóan illik hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.