Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Baranyai karaj
2012.03.31

baranyai-karaj.jpgHozzávalók 4 személyre 8 szelet karaj, 1 dl olaj, 25 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, só, frissen őrölt színes  bors, szerecsendió, 8 szelet sonka, 8 szelet (Göcseji) sajt, 5 dkg vaj

Elkészítés A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalukat megsózzuk és megszórjuk frissen őrölt színes borssal, vajjal kikent tűzálló tálba fektetjük, fóliával letakarjuk és 180 fokos sütőben először megpároljuk, majd zsírjára sütjük. A gombát megmossuk, felszeleteljük. Egy kanál olajon megpároljuk a reszelt hagymát, majd a gombát hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, zsírjára sütjük. Minden hússzeletet beborítunk egy szelet sonkával és a párolt gombát is a sonkás hússzeletekre halmozzuk. Végül reszelt sajttal megszórjuk, reszelünk rá egy kevés szerecsendiót. Tálalás előtt 10-15 percre visszatesszük a forró sütőbe és piros ropogósra sütjük.

Tipp Nagy adag zöldsalátával tálaljuk, de adhatunk hozzá párolt rizst vagy burgorgonypürét is.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.