Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Balatoni sült fogas
2011.11.18

sull.jpgHozzávalók Egy tisztított, 80-100 dkg-os fogashoz (süllőhöz): 2 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, liszt és pirospaprika por, 1 dl étolaj

Elkészítés A megtisztított fogast fokhagymával, majd sóval bedörzsöljük; mindkét oldalán beirdaljuk. Pirospaprikával kevert lisztbe forgatjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és a halat az oldalára fektetve sütjük benne, így fel fog kunkorodni (ha az egyik fele szép piros, megfordítjuk).

Tipp Díszítsük citromszeletekkel, kínáljuk vajas petrezselymes burgonyaágyon vagy majonézes-hagymás krumplisalátával. Hasonló fogást készíthetünk más halféle, illetve halszeletek felhasználásával is. Az olajhoz adhatunk néhány deka vajat , ettől még különlegesebb lesz a hal íze.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.