Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Alföldi húsgombócok
2011.05.17

Hozzávalók 4 személyrealfoldi-husgomboc.jpg 30 dkg marhapörkölt, 30 dkg főtt, áttört burgonya 1 tojás, 1 kanál paradicsompüré, só, bors, petrezselyem, liszt, 2 tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj a sütéshez

Elkészítés A pörköltet megdaráljuk, hozzáadjuk az áttört burgonyát, a tojást, a paradicsompürét, a finomra vágott zöldpetrezselymet, fűszerezzük sóval, borssal és alaposan összedolgozzuk.

Szükség szerint adhatunk hozzá egy keveset a pörkölt levéből is, de a massza ne legyen folyékony. Apró gombócokat készítünk, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.

Tipp Sok-sok salátával tálalva kitűnő vendégváró.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.