Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Kossuth-kenyér
2011.06.01

kossuth-k.-kicsi.jpgHozzávalók 3 tojás, 12 dkg cukor, 2 dkg natúr kakaópor, 6 dkg durvára vágott mandula vagy dió, 1 citrom reszelt héja, késhegynyi fahéj, 14 dkg finomliszt, fél cs sütőpor

Elkészítés A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót, a mandulát/diót, a fahéjat, a citromhéjat, majd a masszába óvatosan beleforgatjuk a tojások fehérjéből vert kemény habot. Végül apródonként, könnyű mozdulatokkal (hogy a habot ne törjük össze teljesen) hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.  Sütőpapírral kibélelt őzgerincformába öntjük és közepes hőfokon megsütjük. Ha kihűlt, vékonyra szeleteljük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.