Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Zserbó bonbon, Levintől
2015.12.24

zserbo-bonbon.jpg

Hozzávalók
200 g darált dió
2 evőkanál sárgabarack lekvár
2 teáskanál méz
1 evőkanál porcukor
6-8 aszalt sárgabarack apróra vágva
100 g étcsokoládé

Elkészítés
A csokoládé kivételével minden alapanyagot alaposan összekeverünk. A masszából nedves kézzel kis golyókat gyúrunk, majd 5 percre a fagyasztóba tesszük őket.

A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, ebben mártjuk meg a diós golyókat.

Sütőpapírra tesszük őket, és hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni.

Tipp Ha egyesével szép papírba csomagoljuk a bonbonokat, szaloncukorként fellógathatjuk a karácsonyfára is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.