Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Zöldséges penne, Dobi konyhájából
2014.04.06

img_2255.jpg

Hozzávalók  4 főre 1 zacskó zöldséges penne tészta, 20 dkg sonka, 4 dl főzőtejszín, 1 evőkanál szarvasgombás pesztó, 4 szál újhagyma, só bors, dió (ízlés szerint), olívaolaj

Elkszítés A diót durvára törjük, egy serpenyőbe terítjük és közepes hőfokon, hogy ne égjen meg, szárazon megpirítjuk. A tésztát sós vízben megfőzzük, és melegen tartjuk, amíg az öntet elkészül.

Az öntethez az olajban megdinszteljük a vékonyra karikázott újhagymát és a félcentis csíkokra vágott sonkát, majd felöntjük a pesztóval elkevert főzőtejszínnel, sózzuk-borsozzuk, néhány percnyi főzés után a tésztára öntjük. A tetejére rászórjuk a pörkölt diót.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.