Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Zeller-alma saláta kéksajttal és dióval
2017.04.09

zeller-alma-salata-keksajttal-es-dioval.jpg

Hozzávalók 1-2 főre

3 közepes zellerszár

2 közepes zöld alma vagy körte

10 dkg márványsajt

1 maréknyi dió

1-2 ek olívaolaj

citromlé

őrölt bors ízlés szerint

Elkészítés

A diót serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük. A zellerszárakat, végeiket levágva, egyforma (kisebb) darabokra vágjuk. A gyümölcsöket megmossuk, magházukat kivágjuk, héjukkal együtt egyforma, vékonyabb szeletekre aprítjuk, pár cseppnyi citromlében megforgatjuk.

A zellert és a gyümölcsöt összekeverjük, tányérra rendezzük, meglocsoljuk az olívaolajjal, rámorzsoljuk a sajtot, majd rászórjuk a diót. Frissen őrölt borssal meghintjük.

Tipp Pirítóssal fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.