Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Vörös tonhal-steak Tibitől
2016.06.03

voros-tonhal.jpg

Hozzávalók 4 személyre

8 szelet vörös tonhalfilé

5 dkg vaj

só, bors

citromlé

A körethez

80 dkg mirelit zöldborsó

Elkészítés A tonhalszeletek mindkét oldalát felforrósított vajon hirtelen megsütjük, nem kell több idő, mint oldalanként 3-3 perc. A pirított halszeleteket sózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk, és tányérokra szedjük.

A visszamaradt zsiradékon a zöldborsót pár perc alatt készre pároljuk, és a halszeletek mellé halmozzuk.

Azonnal fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.