Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre
2-3 db levesben főtt marha velőscsont
só, bors, pirospaprika
zsemle vagy toastkenyér
Elkészítés
A marhacsontok két végén a velőt megsózzuk, úgy főzzük bele nagyon lassú tűzön (épp hogy csak gyöngyözzön) egy hagyományos, gazdagon zöldségezett marhahúslevesbe (3-4 vagy akár több órát is igényelhet, amíg a marha megfő, viszont ezalatt sok minden mást is tudunk csinálni).
Ha elkészült a leves, először a velőt tálalhatjuk, előételként. A csontból kiütve pirítósra kenjük, sózva, borsozva, paprikázva azonnal fogyasztjuk.
Nagyon nehéz étel, kevés is elegendő belőle.