Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Vadított szűzérmék, Dobitól
2015.10.24

vaditott-szuzermek.jpg

Hozzávalók 4 főre

80 dkg szűzérme

A páchoz

vadfűszerkeverék

mustár

olaj

1/2 dl fehérbor

1 kávéskanál szójaszósz

Elkészítés

A szűzérmét felszeleteljük, a szeleteket mustáros-fűszeres páccal bekenjük és 2-3 órán át állni hagyjuk (a sóval a húst csak fél órával a sütés előtt szórjuk meg).

A bepácolt hússzeletek mindkét oldalát a forró olajon hirtelen megkapatjuk, majd a húst a szójaszósszal és a fehérborral felöntve puhára pároljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.