Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Uborkás szendvics
2014.09.30

p1160015.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 db bagett, 2 db kígyóuborka, 15 dkg tehéntúró, 2 ek tejföl, 1 csokor friss kapor, 5 dkg vaj, só, őrölt bors, salátalevelek, olajbogyó, uborkaszeletek a díszítéshez

Elkészítés Az uborkákat megmossuk, végeiket levágjuk, meghámozzuk és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Egy késhegynyi sóval megszórjuk, összekeverjük, és 10 -15 percig állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét. Az uborkát ezután összekeverjük a tejföllel, a villával áttört túróval, és fűszerezzük sóval, aprított kaporral, pici borssal.

Összeállítás A bagettet ujjnyi szeletekre vágjuk, vajjal megkenjük, mindegyikre egy-egy levél salátát fektetünk. A túrós uborkakrémet a szendvicsekre halmozzuk, uborkaszelettel, olajbogyóval díszítjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.