Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 db közepes burgonya, 2 fej lilahagyma, 4 szelet bacon, 4 tojás, 2 ek olaj, só
Elkészítés A burgonyákat héjukban megfőzzük, meghámozzuk, villával nagyobb darabokra törjük. A lilahagymákat nagyobb kockákra, a bacont kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. A tojásokat feltörjük, egy tálban villával felverjük, megsózzuk. Ekkor egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, a bacondarabokat és a hagymát megpirítjuk, sózzuk. Hozzákeverjük a burgonyát, ismét megsózzuk, ha szükséges. Amikor jól összesült a burgonya a hagymával és a szalonnával, a felvert tojásokat ráöntjük és készre sütjük.
Tipp Savanyúsággal, vagy paradicsommal a legjobb.