Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tonhalas pappardelle Dobitól
2016.03.02

20151220_163749.jpg

Hozzávalók 2 főre

20 dkg pappardelle tészta
1/2 tonhal konzerv
5 dkg natúr krémsajt
1 dl tejföl
kakukkfű
rozmaring
2 gerezd fokhagyma
30 gr sűrített paradicsom

olaj
reszelt parmezán sajt

Elkészítés A krémsajtot és a tonhalat villával összetörjük, a tejföllel, az áttört fokhagymával, a sűrített paradicsommal és a fűszerekkel  jól elkeverjük, és a sós-olajos vízben megfőtt, leszűrt tésztára halmozzuk. A tésztát tálaláskor reszelt parmezánnal szórjuk meg.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.