Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tojással és medvehagymával töltött csirkecombok
2014.04.08

tojassal-es-megdvehagymaval-toltott-csirkecomb-0051.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 db csirkecomb (alsó vagy felső), 3 db főtt tojás, 1 db tojás, 5 dkg reszelt sajt, 1 csokor medvehagyma, 1 db zsemle, só, bors, 2 ek olaj, 5 dkg vaj

Elkészítés A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, bőrüket meglazítjuk, besózzuk és félretesszük. A keménytojásokat lereszeljük, a zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, a medvehagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük és egy tálban az egészet összekeverjük. Ezután hozzákeverjük a felvert nyers tojást, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Az így összeállított tölteléket a csirkecombok bőre alá töltjük. A töltött combokat egy kiolajozott tepsibe fektetjük, tetejükre vajdarabot teszünk, kevés vizet öntünk alájuk, alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és további kb. 10 perc alatt pirosra sütjük.

Tipp Friss salátával körítve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.