Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tepertőkrém aszalt paradicsommal
2016.12.05

tepertokrem-aszalt-paradicsommal.jpg

Hozzávalók

20 dkg tepertő

1 kk libazsír

1 fej vöröshagyma vagy lilahagyma

4 db olajban eltett aszalt paradicsom

3 ek tejföl

1 kk mustár

só, bors, pirospaprika

Elkészítés A vöröshagymát felkockázzuk, a libazsíron megpirítjuk. Amikor kész, tálba öntjük. Hozzákeverjük a ledarált tepertőt, felaprított aszalt paradicsomot,  tejfölt, mustárt, fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, jól összekeverjük, és behűtve fogyasztjuk.

Pirítósra kenjük, vagy friss péksüteménnyel fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.