Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Téli befőzés: almás ananászlekvár
2016.11.28

almas-ananaszlekvar.jpg

Hozzávalók

1 db nagy, megtisztított ananász (kb. 50 dkg)

60 dkg alma

30 dkg nádcukor

1 csomag vaníliás cukor

2 ek citromlé

kevés őrölt fahéj

1 csomag dzsemfix

Elkészítés A megtisztított, kimagozott és apróra felkockázott gyümölcsöket egy nagy lábosban összekeverjük a dzsemfix-szel és a cukorral, vaníliás cukorral. Felforraljuk, hozzáadjuk a fahéjat és a citromlevet, tovább forraljuk 15 percig közepes hőfokon.

Botmixerrel pépesítjük, kimosott, száraz üvegekbe töltjük, 10 percre a tetejükre állítjuk, majd lassan hagyjuk kihűlni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.