Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók kb. 6 kehelyhez személyenként 3-4 ek tisztított, friss (vagy fagyasztott, kissé felengedett) bogyós gyümölcs, pl. málna, eper, szeder, ribizli vagy áfonya, továbbá összesen 5 dl habtejszín, 2 ek zselatin, ízlés szerint (por)cukor
Elkészítés A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, utána apránként, óvatosan beleforgatjuk a 1/2 dl langyos vízben oldott zselatinnal elkevert, leturmixolt gyümölcsöt úgy, hogy a hab ne törjön össze.
Azonnal kelyhekbe adagoljuk, egész gyümölcsökkel díszítjük. Fogyasszuk el minél előbb.
Tipp Ugyanezt a krémet tortakrémként is alkalmazhatjuk.