Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre
4 paradicsom
12 dkg mozzarella
maréknyi magozott olívabogyó
2 ek olívaolaj
só, bors
bazsalikom
Elkészítés
A paradicsomokat felszeleteljük, serpenyőben kevés olajon mindkét felüket kissé grillezzük. A mozzarellát karikára vágjuk. Ezután a maradék olajjal kikenünk egy tűzálló tálat, majd tetőcserépszerűen elrendezzük benne a paradicsomot és a mozzarellát. Elrendezzük a tetején az olajbogyókat. Enyhén sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal ízesítjük. Sütőben készre sütjük.
Tipp Díszíthetjük friss bazsalikomlevéllel. Pirítóssal remek előétel vagy könnyű vacsora lehet.