Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sült húsos melegszendvics
2012.03.01

sulthusos--melegszendvics.jpgHozzávalók 12 db szendvicshez 20 dkg sült hús (maradék is jó), 10-15 dkg füstölt kolbász, 1 kis fej hagyma, 10 dkg reszelt sajt, 1 tojás, 5 dkg vaj, 1-2 ek tejföl, 1 kk mustár, 1 kk őrölt köménymag, só, bors, őrölt pirospaprika, szendvicskenyér

Elkészítés A húst, a kolbászt és a vöröshagymát felaprítjuk (elektromos aprítóban), hozzáadjuk a reszelt sajt felét, a tojást, a mustárt, a tejfölt és a vajat, fűszerezzük és jól összedolgozzuk. Szendvicskenyerekre kenjük, tetejükre szórjuk a maradék reszelt sajtot és tepsibe sorakoztatjuk. Forró sútőben 15-20 perc alatt ropogós-pirosra sütjük.

Tipp Salátával, savanyúsággal tálaljuk. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.