Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sült gesztenye
2016.09.19

sult-gesztenye.jpg

 

Hozzávalók 4 főre

 

1 kg szép szelídgesztenye

 

Elkészítés

 

A gesztenyéket legalább 1 órára, vagy akár egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk.

 

Sütés előtt előmelegítjük a sütőt, majd a gesztenyék domború tetejét éles késsel, kereszt alakban bemetsszük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatjuk mindet úgy, hogy ne fedjék egymást.

 

Közepes hőfokon sütjük készre, kb. fél óra alatt. Még forrón tiszta törölközőbe vagy konyharuhába csomagoljuk 10-15 percre, majd rögtön pucoljuk és azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.