Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
1 csomag pizzatészta
2-3 db nagyobb paradicsom
só, bors, fokhagyma
3 ek olaj
1/2 kg leveles spenót, fagyasztott is jó
20 dkg mozzarella
5 dkg parmezán
Elkészítés A spenótleveleket kevés olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük és kicsit kihűtjük.
A pizzatésztát kiolajozott tepsibe terítjük. A paradicsomokat meghámozzuk, negyedeljük, magjait kikaparjuk, majd a húsát villával összetörjük, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük, egy evőkanál olajjal összekeverjük és megkenjük vele a pizzatésztát. Erre terítjük a mozzarella-szeleteket, a tetejére simítjuk a spenótleveleket és megszórjuk parmezánnal.
200 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Tipp Szeletelve tálaljuk, meglocsoljuk olívaolajjal.