Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Spagetti pestóval
2016.09.14

teszta-pestoval-k.jpg

Hozzávalók

1 cs spagetti száraztészta

1 ek olívaolaj

2 csipetnyi só

A pestóhoz

2 gerezd fokhagyma

2-3 marék bazsalikomlevél

3 ek olívaolaj

5 dkg reszelt parmezán

1 púpozott ek fenyőmag

2 csipetnyi só

őrölt feketebors (kihagyható)

Elkészítés

Só és olaj hozzáadásával egy nagyobb fazékban vizet forralunk, feltesszük főni a tésztát.

A fenyőmagot száraz serpenyőben rázogatva kissé megpirítjuk, majd a többi belevalóval aprítógépben jól összedolgozzuk.

Az így elkészült pestót a leszűrt, lecsepegtetett tésztával összekeverjük, vagy tányéronként teszünk belőle minden tésztaadagra.

Tipp A tetejére még kerülhet parmezán vagy reszelt sajt, illetve ketchup, de enélkül is remek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.