Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sonkás-almás melegszendvics
2016.02.11

sonkas2-aalmas-melegszendvics.jpg

Hozzávalók 4 személyre

10 dkg sonka

10 dkg reszelt sajt

1 db reszelt alma

2 ek tejföl

1 db tojás

1 kk mustár

só, bors

8 szelet kenyér

A díszítéshez aprított, friss snidling

Elkészítés A sonkát apróra felkockázzuk, egy tálban összekeverjük a reszelt sajttal, reszelt almával, a tejföllel, a felvert tojással, a mustárral, sózzuk, borsozzuk és az így elkészített krémmel gazdagon megkenjük a kenyérszeleteket.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, ráhelyezzük a szendvicseket és forró sütőben kb. 10-12 perc alatt pirosra sütjük.

A frissen kisült szendvicseket aprított, friss snidlinggel díszítjük, és azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.