Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sertéskaraj mozarellával és sonkával
2014.08.26

paprikas-krumplis-pogacsa-fured-023.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 szelet csont nélküli sertéskaraj, 8 szelet füstölt sonka, 8 szelet mozarella, 4 db nagy paradicsom, 1 csokor friss petrezselyemzöld, 2 ek olívaolaj, só, őrölt bors

Elkészítés A karajszeleteket kissé megütögetjük egy klopfolóval, minkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, a hússzeletek mindkét oldalát 5-5 perc alatt pirosra sütjük, és egy nagyobb hőálló tálba egymás mellé fektetjük. Mindegyik hússzeletre terítünk egy-egy szelet sonkát, megrakjuk felszeletelt paradicsommal és megszórjuk aprított petrezselyemzölddel. A szeletek tetejére mozarella sajt kerül.

A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a húst kb. 30 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp Steakburgonyával vagy párolt rizzsel körítve, savanyúsággal tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.