Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 szelet csont nélküli sertéskaraj, 8 szelet füstölt sonka, 8 szelet mozarella, 4 db nagy paradicsom, 1 csokor friss petrezselyemzöld, 2 ek olívaolaj, só, őrölt bors
Elkészítés A karajszeleteket kissé megütögetjük egy klopfolóval, minkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, a hússzeletek mindkét oldalát 5-5 perc alatt pirosra sütjük, és egy nagyobb hőálló tálba egymás mellé fektetjük. Mindegyik hússzeletre terítünk egy-egy szelet sonkát, megrakjuk felszeletelt paradicsommal és megszórjuk aprított petrezselyemzölddel. A szeletek tetejére mozarella sajt kerül.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a húst kb. 30 perc alatt ropogósra sütjük.
Tipp Steakburgonyával vagy párolt rizzsel körítve, savanyúsággal tálaljuk.