Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sárgadinnye sonkával
2016.09.06

dinnye-sonka.jpg

Hozzávalók személyenként

2-3 szelet sárgadinnye

3 hajszálvékony szelet füstölt sonka (pl. cerrano, feketeerdei, pármai)

citromos olívaolaj

őrölt bors

Elkészítés

A lehűtött dinnyéből kikanalazzuk a magot, vékony szeletekre vágjuk, héját leszedjük. Tányérra tesszük, csinosan elrendezzük körülötte a sonkát, meglocsoljuk egy kevés citromos olívaolajjal és egy kevés frissen őrölt borssal.

Azonnal fogyasztjuk.

Tipp A világ egyik legegyszerűbb előétele, mégis különleges és nagyon finom. Díszíthetjük bazsalikomlevelekkel is. Egy pohár pezsgő vagy illatos fehérbor jól passzol hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.