Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Saláta sült körtével és márványsajttal
2013.11.21

salata-sult-kortevel-es-marvanysajttal-001.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 fej jégsaláta (vagy 2 csomag madársaláta), 4 db körte, 10 -12 dkg márványsajt, 4-5 ek olívaolaj, 1 kis fej lilahagyma, 1 ek almaecet, só, bors, 1  csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés A körtéket negyedeljük, magházukat kiszedjük és vékony szeletekre vágjuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatva a körteszeleteket magas hőfokon, kb. 20 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük. A lilahagymát apróra kockázzuk, az olajjal és ecettel összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A felcsíkozott salátát egy nagy tál közepére halmozzuk, körberakjuk a körteszeletekkel, rámorzsoljuk a márványsajtot és meglocsoljuk az ecetes-olajos öntettel. Végül petrezselyemzölddel megszórjuk és azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.