Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sajtos csirkemell rántva
2016.07.12

sajtos-csirkemell-rantva2.jpg

Hozzávalók 4 személyre

2 db filézett csirkemell

kb. 12-14 dkg edami sajt

só, bors, pirospaprika

a bundázáshoz

kb 10 dkg liszt

2 felvert tojás

kb 10 dkg zsemlemorzsa

olaj a sütéshez

Elkészítés A csirkemelleket 4 nagy szeletre vágjuk, vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A közepébe sajthasábot fektetünk, feltekerjük, a végeit összenyomkodjuk, hogy sütés közben a sajt ne tudjon kifolyni.

Az így előkészített csirkemell-tekercseket először lisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba és végül zsemlemorzsába. A felesleges morzsát lerázzuk.

Serpenyőben olajat hevítünk, és a tekercseket minden oldalukon aranybarnára sütjük.

Tálaláskor a tekercseket éles késsel ferdén kettévágjuk, a megolvadt, kissé kifolyó sajtot pirospaprikával megszórjuk. Azonnal fogyasztjuk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.