Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
2 db érett avokádó
5 dkg puha feta sajt
2 ek tejföl
2 gerezd fokhagyma
pici só, frissen őrölt bors, őrölt csili
Elkészítés
Az avokádókat félbevágjuk, magjukat kiemeljük, húsukat egy kanál segítségével tálba kaparjuk, megsózzuk és villával összetörjük. Hozzákeverjük a krémes fetát, a tejfölt, a zúzott fokhagymát, és kézi habverővel habosra keverjük.
A krémet visszatöltjük a felezett avokádók kikapart héjába, megszórjuk őrölt borssal és darált csiliporral. Azonnal fogyasztjuk, pirítóssal, vagy friss péksüteménnyel együtt kínáljuk.